Contact opnemen met Billy’s Farm

Verkoop- of distributiepunt

Billy’s Farm is continu op zoek naar nieuwe verkoop- en distributiepunten. Je vindt handige informatie over ons assortiment in de online catalogus.

Onze verpakkingen zijn uitgerust in 4 talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans. Het productieproces is zo ingericht dat wij de koekjes van Billy’s Farm ook in kleine hoeveelheden kunnen leveren op mixed pallets. Neem gerust contact op: wij denken graag met je mee!

Private label

Ben je op zoek naar biologische koekjes in jouw eigen, vertrouwde uitstraling? Bij Bill’s Natuurbakkerij kijken wij graag naar de mogelijkheden om een product te ontwikkelen dat bij jouw huisstijl past, bekijk hier enkele voorbeelden.

Uitgebreide mogelijkheden in kleine of grote afnames: onze productie is er op ingericht! Nieuwsgierig? Vul het contactformulier in of bel + 31(0)512 53 20 00.

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag over ons assortiment, het productieproces of de bakkerij? Of heb je een suggestie voor een nieuw product of verbetering van een bestaand product? Laat van je horen! Wij ontvangen graag jouw feedback zodat wij ons bedrijf en merk kunnen blijven verbeteren. 

Contactgegevens
E. [email protected]
T. +31(0)512 53 20 00

Snel in contact: vul het formulier in

10 + 1 =